728x90 AdSpace

  • Latest News

    30 Nisan 2016 Cumartesi

    Telefonum Isınıyor Ne Yapabilirim ? Android Isınma Sorunu

    Telefonum Isınıyor Ne Yapabilirim ? Android Isınma Sorunu Iphone Isınma Sorunu 3 ALTIN KURAL

    Merhabalar sayın, haberlero.blogspot.com okurları. Sitemizi yaklaşık 3 ay önce açtık ve şimdi gözle görülür bir ziyaretçi artışı olduğunu fark ettik. Biz de sizler için bugün telefonum ısınıyor, ısınma sorunu ile ilgili yazımızı sunmaya karar verdik. Birçok android telefonu sorunu olan ısınma ve kasma sorununu biz de zamanında yaşıyorduk, bunlar için birkaç tavsiyemiz olacak sizlere. Umarız işinize yarar ve telefonunuz eski o kıyamadığınız günlerine geri dönüş yapar.

    Kural 1 - Şarj Bilmecesi
     Telefonunuzu şarjda iken kullanmanız, telefonun ömrünü azaltacaktır. Bu kanıtlanmış bir gerçektir. Özellikle android telefonlarda bu sorun çok bulunmakta. Android telefonlar, şarj durumunda iken çok ısınır, elinnizi yakacak seviyeye gelebilir. İşte bu durumda kullanmamak daha sağlıklı olacaktır. Hem sizin hemde telefonunuzun sağlığı için önemli bir bilgidir.

    Kural 2 - Telefonunuz İç Performansı
     Telefonlarımıza birçok resim, video, uygulama yüklüyoruz. Bu uygulamalar arkada açık kalabiliyor. Hemde çok batarya yiyen uygulamalar olabiliyor. Hatta bunlardan telefonunuza virüs bile bulaşabilir. Bu nedenle güvenmediğiniz yazılımları yüklemeyin. Türkiye'de bu tarz uygulamalardan çok şikayet geliyor. Bu da uygulamaların bir gerçeği haline gelmiş durumda. Ayrıca çok fazla video ve fotoğraf olması telefonunuzun kasmasına, doğal olarak ısınmasına yol açabiliyor.

    Kural 3 - Telefon Aydınlatması Sorunsalı
     Otomatik olarak yapılan aydınlatma ayarları bazen tam tersi etki edebiliyor. Gece, telefonunuzun aydınlatmasını kısmanızı, ekran parlaklığını az seviyeye indirmenizi tavsiye ediyoruz. Yüksek performansda çalışması, telefonunuzu kastırıp ısındırabilir. Belli bir süre sonra aydınlatmayı da açamayacak duruma bile gelebilirsiniz.

    Umarız yazdıklarımız işinize yarar.


    android ısınma sorunu, telefonum ısınıyor ne yapmalıyım, telefonum çok ısınıyor, telefon ısınmasına karşı neler yapılır, iphone çok ısınıyor
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Item Reviewed: Telefonum Isınıyor Ne Yapabilirim ? Android Isınma Sorunu Rating: 5 Reviewed By: Editör
    Scroll to Top