728x90 AdSpace

  • Latest News

    30 Nisan 2016 Cumartesi

    Sinek Isırığına Ne İyi Gelir ?

    Sinek Isırığına Ne İyi Gelir ?
     Sinekler, insan ve hayvan kanından beslenerek yaşayan biraz da gıcık olunan canlılardır. Sinek ısırığına ne iyi gelir bu yazımızda bundan bahsedeceğiz. Genel olarak sinek ısırları çoğunlukla hissedilmez ama can sıkıcı ve bazen sağlık tehtidi olabilirler. Çünkü sinekler, değişik ortamlarda ve başka insanların vücudunda da gezdiği için, hastalığı taşıyan rolundedirler. Bu nedenle dikkat edilmesi gerekiyor.

    Sinek Isırığına Ne Yapmalıyız ?
     Delirten aşamada kaşıntı yaratan sinek ısırğına sirke iyi bir çözüm olabilir. Bir başka çözüm olarak sabun da denenebilir. Geçen sene yazın, ben değişik bir çözüm bulmuştum. Sineğin ısırdığı yere buz koyarak oradaki kan akışı ve sıcaklığı düşürüyordum. En fazla 10 dakika içinde kaşıntı geçiyordu. Ancak bi 8-10 dakika dayanmanız gerekiyor. Ve çok etkili bir yöntem olduğunu söyleyebilirim. Tavsiye ettiğim ilk yol budur, hem zararsız hemde kısa sürede geçirebilir.

    Sineklerden Nasıl Korunuruz ?
     En etkili yöntem camlara sineklik takmaktır. Tabi bu çoğu evde şimdilik yok gördüğüm kadarıyla. Bu nedenle eve nane gibi kokular sıkabilirsiniz akşamları. Gerçekten çok etkili oluyor. İyi bir uyku çekmek için ideal yöntemlerden birisidir. Sinek kovucuları pek önermiyorum, çünkü benim de burnumda bir ara yara yapmışlardı, kokuları da çok değişik oluyor, gece sıkıntı yaratabilecek şekilde bir koku salıyor. Size en önemli tavsiyem camlara sineklik takmak olacaktır.



    Umarım sinek ısırığından çok çabuk kurtulursunuz, gerçekten baş belası.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Item Reviewed: Sinek Isırığına Ne İyi Gelir ? Rating: 5 Reviewed By: Editör
    Scroll to Top