728x90 AdSpace

  • Latest News

    29 Nisan 2016 Cuma

    Diş Ağrısına Ne İyi Gelir?

    Diş Ağrısına Ne İyi Gelir ?
    Diş Ağrısına Ne İyi Gelir ? Nasıl Geçer ?
     Çok büyük sorunlardan birisi de diş ağrısıdır. Günümüzde, yiyeceklerin içerdiği şeker oranı arttıkça diş ağrısı ve sızısı artmaya başladı. Diş ağrısına ne iyi gelir adlı yazımızda bunu ele alalım bakalım. Çünkü birçok kişinin yaşadığı ve dert haline gelen bir sorundur. Fırçalamak için direnmek de buna dahildir. Genelde vakit bulamamak olarak geçiştirilen bu eylem daha sonrasında büyük ağrılara sebebiyet verebilir.

     Normal bir durum olarak görülmeye başlanan diş ağrısı, günümüzün en büyük sorunlarından birisi demiştik. Çünkü artık yiyecekler çok değişti. İçerdiği maddeler, hem çürümeye, hemde diş etine zarar vermeye yönelik. Hazır yiyecekler özellikle, çok zararlı olabiliyor zaman zaman. Hazır fast-food olarak adlandırılan yemekleri yedikten sonra mutlaka dişleri fırçalamamız gerekiyor. En öncelikli olarak tavsiyemiz zaten budur. Tabi burada, dişlerini fırçalamayan bir topluluk olduğumuz için diş ağrısına ne iyi gelir bundan bahsetmek gerekiyor haliyle.

     Diş Ağrısını Ne Geçirir ?
    Rakı tavsiye edenler vardır elbet, bunlara bi gülüp geçelim öncelikle. Kötü maddelerden uzak durun sayın okurlarım size birşey olmasını istemeyiz:). Dediğim gibi, bu tür alkol maddeleri, etkisi geçince daha çok ağrı vermekte. Bu nedenle, bir faydası olmayan ve daha da arttıran şeylere yönelmeyiniz. Öncelikle, ağrı kesiciyi de çok fazla içmeyin. Vücut dengenizi bozabilir. Günde en fazla 1 tane ağrı kesici için, fazlası her türlü zarara yol açacaktır. Böbreklerinizde sorun olmasın daha sonra.

     Kola türü, gazlı içeçekler diş ağrısını arttırır. Bunlardan öncelikle uzak durun. Tabi ki doktora görünmenizde fayda var. Ancak zamanınız yoksa bir türlü geçirmenin yoluna bakacaksınızdır. Size tavsiyem, güçlü bir ağrı kesici içtikten sonra uyuyabiliyorsanız uyuyun. Yoksa sizi daha sonra çok rahatsız etmeye başlayacaktır bu ağrı. Mutlaka profesyonel bir hekime gidin ve görünün. Dişlerinizi hafife almayın, vücudunuzdaki en güçlü kemiktir. Gücünü yitirmesinler, acil şifalar diliyoruz.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Item Reviewed: Diş Ağrısına Ne İyi Gelir? Rating: 5 Reviewed By: Editör
    Scroll to Top