728x90 AdSpace

  • Latest News

    23 Nisan 2016 Cumartesi

    23 Nisan Akhisar Bld.Spor Beşiktaş Maçı Kaç Kaç Bitti, Canlı Maç Sonucu

    23 Nisan Akhisar Bld.Spor Beşiktaş Maçi Kaç Kaç Bitti, Canlı Maç Sonucu
    AKHİSAR BELEDİYE SPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI 23 NİSAN 2016

    Süper Toto Süper ligin de 30.hafta maçında Akhisar Belediye Spor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.Şampiyonluk yarışının bitimene sayılı haftalar kala lider durumda bulunan Beşiktaş bu sene çok iyi bir performans yakaladı.Zorlu Akhisar maçından 3 puan alarak iyice rahatlamak istiyor.23 Nisan 2016 cumartesi güünü oynanacak olan Akhisar Belediye Spor - Beşiktaş maçı saat 19.00 'da lig tv kanalından canlı olarak izlenebilecek.Maçı izleyemeyen futbolseverler ise sitemizden maç sonucunu ve canlı skorunu takip edebilecekler.
    AKHİSAR BLD. SPOR 3 - 3 BEŞİKTAŞ
    Goller: Dk. 15 Gomez, Dk. 45+1, 54,78 Rodallega (PEN), Dk. 47 Olcay, Dk. 90 Cenk
    Maç Durumu: (MAÇ BİTTİ...)
    Maç:Akhisar Bld.Spor - Beşiktaş
    Tarih: 23/04/2016
    Saat: 19:00
    Stat: Manisa 19 Mayıs
    Hakem: Cüneyt Çakır
    Canlı : Lig Tv

    23 Nisan 2016 Akhisar Bld.Spor - Beşiktaş Maçı Muhtemel İlk 11'leri

    Akhisar Bld.Spor :Fatih, İsmail, Tolga, Orhan, Caner, Merter, Custodio, N’Guemo, Sami, Grbic, Rodallega
    Beşiktaş : Tolga, Serdar, Delgado, Marcelo, İsmail, Hutchinson, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez


    Süper Lig'de 69 puanla liderlik koltuğunda oturan ve en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde bulunan siyah-beyazlı takım, Akhisar Belediyespor karşısından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında elde ettiği avantajı korumayı hedefliyor.

    Ligde son iki karşılaşmasında Bursaspor ve Medicana Sivasspor'u mağlup eden Beşiktaş, Ege temsilcisiyle oynayacağı müsabakayı kazanarak üst üste üçüncü maçından da galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.

    Beşiktaş, ligde 43 puana sahip olan ve averajla 6. sırada yer alan Akhisar Belediyespor ile sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynadığı maçı 2-0 kaybetmişti.

    Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Andreas Beck, Akhisar Belediyespor maçında oynayamayacak. Ege temsilcisiyle oynanacak karşılaşmada Beck'in yerine savunmanın sağında Serdar Kurtuluş'un forma giymesi bekleniyor.

    Beşiktaş'ta kırmızı kart cezasını tamamlayan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, Akhisar Belediyespor maçının kadrosunda yer alacak.

    Cezası nedeniyle geçen hafta Medicana Sivasspor ile oynanan müsabakada forma giyemeyen Portekizli futbolcunun, Akhasir Belediyespor karşılaşmasında ilk 11'de görev yapması bekleniyor.

    Spor Toto Süper Lig'de bu sezon deplasmandaki en başarılı takım olan Beşiktaş, dış saha maçlarında sadece 2 mağlubiyet yaşadı.

    Siyah-beyazlı takım, deplasmanda yaptığı 14 karşılaşmadan 10 galibiyet, ikişer beraberlik ve mağlubiyetle ayrılarak 32 puan topladı.

    Beşiktaş, bu sezon dış sahada oynadığı müsabakalarda sadece Fenerbahçe ve Kasımpaşa'ya yenildi. Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor maçı öncesinde 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

    AKHİSAR VE BEŞİKTAŞ ARASINDA LİGDE 8. MÜCADELE

    Lider Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 7 maçtan 3'ünü siyah-beyazlılar, 2'sini Ege temsilcisi kazandı, 2 müsabaka da berabere bitti.

    Beşiktaş'ın 14 golüne, Akhisar Belediyespor 12 golle yanıt verdi. Taraflar arasındaki 7 karşılaşmada toplam 26 gol atıldı


    23 Nisan Beşiktaş - Bursaspor Maçı Hangi Kanalda?

    30. hafta karşılaşmasında 23 Nisan 2016 cumartesi günü 19.00'da Akhisar Bld.Spor Beşiktaş maçını Lig Tv kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.


    23 nisan Akhisar Bld.Spor Beşiktaş maçı kaç kaç, 23 nisan Akhisar Bld.Spor Beşiktaş maçı hangi kanalda, bugünkü beşiktaş akhisar bld. maçı, bjk akhisar lig tv kaç kaç, maç sonuçları canlı skor, 23 nisan beşiktaş akhisar bld spor şifresiz kanallar
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Item Reviewed: 23 Nisan Akhisar Bld.Spor Beşiktaş Maçı Kaç Kaç Bitti, Canlı Maç Sonucu Rating: 5 Reviewed By: Editör
    Scroll to Top