728x90 AdSpace

  • Latest News

    30 Nisan 2016 Cumartesi

    Diyet Yapanlara 3 Öneri


    Bu yazımızda diyet yapanlar, zayıflamak isteyen dostlarımız için 3 önemli öneri sunduk. Umarız işinize yaramıştır. İyi okumalar.

    1- Buzdolabınıza baskın yapın

    Bu baskın her vakitki gibi, bir şeyler atıştırmak için olmasın. Buzdolabının kıyısında kösesinde kalmış bol kalorili yiyecekleri atın. Mutfak dolabınızdaki yağlı cipsleri, mısır gevreklerini ve kuru yemişleri atın. Mutfağınızda sizin için kötü olan bütün yiyecekleri, önümüzdeki 20 gün için, belki de sonuna kada ryasaklayın. 

    2- Diyet içeceklerine yüklenmeyin.

    Diyet içeceklerden uzak durmalısınız. Zannettiğiniz gibi diyet kolalar falan daha faydalı diye birşey yoktur. Bu bir takım yönlendirmedir. Bu tür içeceklerin içlerinde yapay şekerler bulunur. Onlar yerine portakal, elma gibi sıhhatli meyve sularından içmelisiniz. Hem sıhhatiniz açısından hem de kilo açısından bir hayli uzman diyet içeceklerin içilmemesini söylemekte.. 
    3- Asansöre binmeyin

    Önünüze gelen her merdiveni egzersiz yapacağınız bir fırsat olarak düşünün, istediğiniz kiloya gelinceye kadar asansöre binmeyi aklınıza dahi getirmeyin. Bu şekilde hem kalori yakarsınız, hemde kaslarınız gelişir. Böylelikle, zinde bir vücuda sahip olursunuz, atik ve çevik olursunuz.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Item Reviewed: Diyet Yapanlara 3 Öneri Rating: 5 Reviewed By: Editör
    Scroll to Top