728x90 AdSpace

  • Latest News

    2 Mayıs 2016 Pazartesi

    Aslan Burcu Yorumları 2 Mayıs 2016 Pazartesi

    Günlük Burç Yorumları Aslan Burcu Aslan Burcu Yorumları 2 Mayıs 2016 Pazartesi
    2 Mayıs 2016 Pazartesi Aslan burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler diyorlar ? 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü Aslan burcu için nasıl devam edecek ? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:
    Sevgili Aslan,  aşk hayatında düşüncelerin kadar sakin ve dingin. Geçmişteki anlaşmazlıkları unutacaksın. Ancak isteklerini zorla kabul ettirmeye çalışmamalısın. İş hayatında bazı güçlük ve anlaşmazlıklar görülüyor. Son günlerde uykusuzluktan şikayetlerin olabilir. Bu da sinirlerinin gerilmesine neden olabilir.

    2 Mayıs Aslan Burcu YORUM 1 : Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.
    YORUM 2 : Bugün hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bugün, bazı başlangıçlar yapmak için uygun olduğunu düşünebilirsiniz. Bazı olaylar, size her konuda ders olabilir unutmayın.

    2 mayıs aslan burcu yorumu, aslan burcu yorumları 2 mayıs pazartesi

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Item Reviewed: Aslan Burcu Yorumları 2 Mayıs 2016 Pazartesi Rating: 5 Reviewed By: Editör
    Scroll to Top